Nytt i lägenheten

En liten snabbkik på lite nytt som tillkommit i lägenheten, bord och stolar och lite kuddar. Mamma och pappa har vart här och hjälpt mig skruvat möbler och upp med lampor så nu är det lite närmare klart! Kollade på soffor också men hittade ingen som var riktigt bra, har hittat en bild i huvudet som skulle passa jättebra men såklart så finns inte just den kombinationen... suck! Måsta kika vidare någon annanstans. 
 
Ikväll ska jag ägna alla timmar till att uppdatera min nya blogg, ja ni hörde rätt, min nya! Jag ska börja blogga med fyra goa tjejer på bydelight som har lansering den 1 januari! Och det är nära nära, jag kommer att flytta en del inlägg härifrån och sedan sluta blogga här helt för att istället fortsätta på nytt på bydelight. Det kommer bli sjukt bra och ni är så välkomna att följa oss där! Mer info om det imorgon!

I mitt badrum

Här är kommoden jag köpte och röris installerade i helgen, köpte den på ikea och allt smart innehåll också! Tänkte ha alla handdukar i nedersta lådan men äger inte så många än haha. Fick bli nåt sånt här tills resterande kommer in, ska köpa ny spegel, krokar, handdukar och dusch också! Så här ser det ut just nu. Bra tips från ikea!