Fredagsmys hos dagny

Den här dagen tar verkligen aldrig slut, känns som om jag jobbat 16 timmar. Sjukt trött, ögonen faller ihop och det har precis börjat ösregna ute.. Vilket avslut på veckan, är det straffet för att jag var sjuk mån-ons tro? Ikväll har vi bestämt att det blir en kväll med massa gott, tacos och några filmer, bara vi två o lillen. Mys, ska bli så skönt inget att stressa till, bara ta det lugnt! Nu ska jag springa hem i regnvädret och ut en snabbis med lillen innan vi åker vidare hem till Borlänge.
 

Pink flowers

Gick en långpromenad på frukosten med rambo, superskönt väder ute. Fick en tidig födelsedagspresent på jobbet idag, av moster. En söt kruka med en rosa blomma och lite klängväxter i. Förstår fortfarande inte att det är sommar och juni snart, det är ju varmt och så men nej, det känns inte. Jag blir 21, känns fortfarande som om man är 18, kan inte riktigt förstå att de gått så fort! Samtidigt så driver jag eget, söker utbildningar som jag egentligen inte har kompetens till men vet att jag vill gå, får alltid höra "vad ung du är". Jag bryr mig inte så mycket om min ålder jag gör det jag vill och tycker är kul helt enkelt sen får man hoppas på lite flyt och att andra ser ens vilja! 

Webshop

Fick besked igår om att de klara bilderna kommer på måndag istället för i helgen så nu kan jag inte visa bilderna som jag sagt (lördag) utan ni får helt hålla er någon dag till. Är så spänd på att se hur dom blev så vill bara ha dom nu! Men nästa vecka som sagt. Får istället lägga upp lite bilder som jag tagit bakom fotografen och hoppas att ni tycker sånt är kul att se! Kommer även öppna webshopen snart!