Granatäpple

Tog bilen till ica efter jobbet och fyllde på systras kylskåp med lite gott, gruvade mig för att göra mat så tog mig en liten förrätt så jag skulle stå mig ett tag till. Då syster ringer o säger att de kommer förbi med american take away, åååh gött!! och trevligt såklart! Blir en lugn kväll och lägga sig tidigt. 
 
Har fått över bilder ifrån plåtningen i fredags som jag ska kika igenom nu innan maatn, skit spännande att se hur de blev! Imorgon ska vi fota den sista tjejen! 
 
Visste ni att det gick att köpa granatäpplen färdigskalade? Fy fasiken va underbart! 

Night out

Ikväll blir det vin hos Jenny och sen kommer några fler trevliga tjejer jag inte sett på länge. Kommer bli väldigt trevligt! Ha en fin kväll 

Tonight

Har jobbat igen några timmar på jobbet, men nu är det dags att dra sig hemåt. Ska till min syster och byta om och fixa mig och sen träffa lite fina vänner och dricka lite vin. Min kära lilla syster har lånat ut lägenheten till mig ikväll, snäll som hon är så då vet jag vart jag bor ikväll, skönt som tusan! Min lägenhet håller också på närma sig, den 15 får jag flytta in. Ska bli sjukt roligt och skönt med eget, var jättelängesen! Har fått lite ströbilder från plåtningen på sms, ser verkligen bra ut. Kommer bli kul att se dom när de är klara och jag fått kikat igenom alla! 
 
Imorgon bitti är det jobb som gäller, så blir lugnt ikväll. Waynes är verkligen ett jobb man längtar till, har alltid så roligt!