Fått hem material

Lagade tacos tidigare idag, så gott! Har längtat efter de länge nu, åt de tidigare i helgen men det är ju för gott. Har fått hem korten till mässan redan också, var ju meningen att de skulle bli i november men blev uppskjuten till mars. Så nu är jag lite före på den fronten, bra blev de iallafall! Nu håller jag på planerar lite plåtningar, bokar stylister och modeller. En av de roliga delarna!! 

Nu är det nära

Har tagit det lugnt hela dagen och känner mig aningen bättre, bara halsont och ingen huvudvärk. Får se om det blir jobb imorgon, blir det inte värre igen så åker jag dit. Måste ha haft feber inatt för vaknade flera gånger och frös med tjockt täcke och 30 grader inne.. Pappa skjutsade mig en snabbis till kontoret. Fortfarande en aning kala väggar och lite möbler som fattas, men snart är det fixat. Försökte få upp några väggdetaljer idag, men det ville sig inge vidare, skruvarna passade inte osv. Nu ska jag hem, plocka lite tvätt, se tv, äta och sova! 

I sjuksängen

Måndagmorgon och min förkylning har brutit ut, vaknade med sjukt ont i halsen och huvudvärk.. Har känt av det redan förra veckan men det bröt aldrig riktigt ut.. Hoppas innerligt att det går över snabbt! Somnade om och gick upp och gjorde en god frukost och satte mig framför efter tio med malou. Tände ljus och myste ner mig under filten, ska bara ta det lugnt och kurera mig idag!